Taiwan

View listings

taiwan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Taiwan

Fastigheter till salu i Taiwan

Taiwan är en liten önation, 180 km från Kina. Det inkluderar moderna städer, traditionella kinesiska tempel, termiska källor och ett naturskönt bergigt landskap. Huvudstaden i Taipei, i den norra delen, är känd för sina livliga nattmarknader, kinesisk kejserlig konst på National Palace Museum och Taipei 101, en 509 meter lång bambuskyskrapa med utsiktsplattform.

Fastighetsmarknaden i norra Taiwan hade lite svårigheter i augusti, vilket tyder på en minskning efter att fastighetstransaktionerna till salu i Taiwan föll under månaden.

En nedgång i noteringen av nybyggda bostadsfastigheter och reklam för fastighetsförsäljning stödde också den växande pessimismen på fastighetsmarknaden i augusti.

Fastighetsindex till salu i norra Taiwan sjönk 1,3 poäng från föregående månad till 30,9 poäng.

Indexet täcker de största länen och städerna i norra Taiwan som Taipei, Nya Taipei, Keelung, Taoyuan, Hsinchu och Yilan och står för över 50% av de totala och kommersiella fastighetstransaktionerna i landet.

I synnerhet sjönk fastighetstransaktioner till salu i Taiwan, kontor och butiker i Taipei, Taiwans mest sett fastighetsmarknad, 27,8% från föregående månad, den mest uttalade nedgången bland de sex städerna i augusti.

  •  
    Flytta till Taiwan. Expatriate och bor i Taiwan

            Republiken Kina, även känd som Taiwan, utgör en verklighet i sig och tar sitt namn från huvudömen som utgör dess statliga enhet. Internationellt ändras detta namn ofta i Taipei. Men trots dessa skillnader på semantisk nivå finns det några kuriositeter som vi på Realigro skulle vi ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 9637

Försäljning Villa, Taiwan, Ping Tung County, Neipu Township, Zen-Feng Village Fu Guei Alley No. 30, 32, 34, 36

1,107,207.38SEK
Försäljning
Villa

132 m²
Hi! This is Miss Lin. I'm selling these four villas. They're located on a nice, quiet countryside. However, it's only 5 min. car-ride away from the ur...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB